Studieforberedende kurs i tysk

Skal du studere i Tyskland, men er usikker på tysken? Det tysk-norske studiesenter (DNSZ) tilbyr et fireukers studieforberedende tyskkurs i samarbeid med Christian-Albrechts-Universität zu Kiel (CAU). Kurset er beregnet på utvekslingsstudenter som skal ta studieopphold i Tyskland.

Kurset retter seg mot både norske og andre utenlandske studenter som planlegger et studieopphold ved et tysk universitet vintersemesteret 2014/15. Det tilbys en egen tilleggsmodul for norske kursdeltakere.

Undervisningen finner sted vedLektorat Deutsch als Fremdspracheved CAU. Lektoratet har lang erfaring med å lære norske studenter tysk. Omfanget på kurset tilsvarer 18-20 timer undervisning i uken på tre ulike nivåer; trinn én for nybegynnere og tinn to og tre for studenter med forkunnskaper. I tillegg til undervisning, tilbyr kurset spennende faglige og sosiale aktiviteter for å gi studentene innblikk i Tysklands historie, landskap, kunst og kultur.

Det er mulig å søke Statens Lånekasse for utdanning om språkstipend.

Søknadsfrist:10. juli 2015. NB! Løpende opptak.

Her finner du søknadsskjema samt utlysningstekst og informasjonsbrosjyre om kurset.

Utdanningiverden.no er utviklet og vedlikeholdt av Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning (Diku) | Copyright © 2021
Ansvarlig redaktør: Kristin Solheim

Designed by Haltenbanken - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern